t Pannekoekhuis Lettele

t Pannekoekhuis Lettele is een Restaurant gelegen aan Spanjaardsdijk 106 in Lettele.

Meer informatie over t Pannekoekhuis Lettele in Lettele

In het Pannekoekhuis in Lettele kun je genieten van heerlijke pannenkoeken. Het restaurant is ontstaan als familiebedrijf en heeft vestigingen in Borne, Lettele, Olst en Schaarsbergen. Bij mooi weer kun je buiten zitten op het terras of in de ruime serre, die voorzien is van terrasverwarming. Het Pannekoekhuis is ook een fijne stop tijdens een fietsroute en heeft een speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken. Daarnaast kun je bij het Pannekoekhuis ook kinderfeestjes organiseren, waarbij kinderen hun eigen pannenkoeken kunnen versieren. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur en in het weekend vanaf 12:00 uur. Reserveren kan alleen telefonisch.

Wil je weten wat t Pannekoekhuis Lettele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Pannekoekhuis Lettele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Pannekoekhuis Lettele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Pannekoekhuis Lettele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar t Pannekoekhuis Lettele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Pannekoekhuis Lettele

Bezoekers bekeken ook