Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer

Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer is een Restaurant gelegen aan Grote Kerkhof 9 in Deventer.

Meer informatie over Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer in Deventer

Hotel Huis Vermeer is een luxe viersterrenhotel met elf kamers, waaronder twee Grand Suites. Elke kamer in het 18e-eeuwse gebouw is uniek en gasten kunnen genieten van een persoonlijk uitgeserveerd ontbijt of een culinair arrangement met diner. Het restaurant biedt een gastronomische ervaring met een menukaart samengesteld met seizoensgebonden en regionale ingrediënten. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Huis Vermeer indrukwekkende ruimtes en hoogwaardige service. Daarnaast is het mogelijk om cadeaubonnen aan te schaffen voor het hotel en restaurant, de openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag en er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel en in de omgeving.

Wil je weten wat Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer

Bezoekers bekeken ook