De Keizerskroon

De Keizerskroon is een Restaurant gelegen aan Stromarkt 12 in Deventer.

Meer informatie over De Keizerskroon in Deventer

Keizerskroon is een restaurant en grand café in Deventer waar je kunt genieten van een culinaire ervaring. Het historische pand met hoge plafonds en prachtige schilderijen zorgt voor een mooie ambiance. Het restaurant legt de nadruk op de Italiaanse keuken en biedt gerechten met truffel aan. Daarnaast biedt Keizerskroon ook overnachtingsmogelijkheden en boottochten over de IJssel met een picknickmand vol lekkernijen. Met een restaurant, grand café, buitenterras en patio trekt Keizerskroon een divers publiek aan. Het menu biedt verschillende opties, zoals een luxe truffelmenu en verrassingsmenu's met dagverse producten. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat De Keizerskroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Keizerskroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Keizerskroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Keizerskroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Keizerskroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Keizerskroon

Bezoekers bekeken ook