Restaurant Carotte

Restaurant Carotte is een Restaurant gelegen aan Kleine Overstraat 46 in Deventer.

Meer informatie over Restaurant Carotte in Deventer

Het restaurant Carotte in Deventer staat bekend om zijn verse groentegerechten die bereid worden met seizoensgebonden producten. Ze bieden een gezellige avond uit met een 3 tot 7 gangen diner, waarbij je kunt kiezen of je vlees/vis wilt. Het menu is gebaseerd op het principe van 'table d'hôte', wat betekent dat je krijgt wat de pot schaft. Het restaurant biedt ook wijn-spijs combinaties aan, waarbij sommelier Ilse passende wijnen schenkt. De wijnkaart bevat een selectie van wijnen uit Europa. Het restaurant is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor diner, en op andere dagen alleen op aanvraag voor groepen. Er is ook de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen voor een diner bij Carotte.

Wil je weten wat Restaurant Carotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Carotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Carotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Carotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant Carotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Carotte

Bezoekers bekeken ook