Kohinoor of India

Kohinoor of India is een Restaurant gelegen aan Zandpoort 15 in Deventer.

Meer informatie over Kohinoor of India in Deventer

Bij Kohinoor of India, een Indiaas specialiteitenrestaurant, kunt u genieten van heerlijke traditionele gerechten bereid met verse kruiden en volgens authentieke Indiase recepten. Het restaurant biedt een gezellige sfeer waar u met vrienden en familie kunt genieten van een maaltijd, maar ook voor verjaardagsfeesten of bedrijfsuitjes kunt u hier terecht. Daarnaast biedt Kohinoor of India ook afhaalmogelijkheden, waarbij u 20% korting ontvangt. Ook is catering mogelijk.

Wil je weten wat Kohinoor of India verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kohinoor of India of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kohinoor of India? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kohinoor of India het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kohinoor of India reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kohinoor of India

Bezoekers bekeken ook