Hof van Salland

Hof van Salland is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 30 in Diepenveen.

Meer informatie over Hof van Salland in Diepenveen

Hof van Salland in Diepenveen, gelegen aan de Dorpsstraat, gaat vanaf september wandelarrangementen aanbieden in de omgeving van Diepenveen. Er worden verschillende wandeltochten aangeboden, variërend in afstand van 5, 10 of 17 km. De routes vinden plaats in de bosrijke omgeving van Diepenveen en bieden de mogelijkheid om unieke plekjes te ontdekken. Na aanmelding ontvangt men een routebeschrijving en voor smartphonegebruikers is er een gpx-bestand beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse arrangementen waaruit men kan kiezen, zoals de Appeltaart Route, de Lunch Route en de Diner Route. Deze wandelroutes worden georganiseerd in samenwerking met Fokke en Monica Linssen. Verder biedt Hof van Salland ook mogelijkheden voor zaalverhuur en verschillende arrangementen voor feesten en evenementen.

Wil je weten wat Hof van Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hof van Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hof van Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hof van Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hof van Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hof van Salland

Bezoekers bekeken ook