The Lemon Tree

The Lemon Tree is een Restaurant gelegen aan Grote Poot 1 in Deventer.

Meer informatie over The Lemon Tree in Deventer

Het Lemon Tree restaurant in Deventer biedt verschillende culinaire ervaringen aan, zoals private dining en chef's table. Het restaurant is ook een designhotel genaamd The Lemon Suites. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur, met op zondag een inloop tussen 12:30 en 13:30 uur. Er zijn positieve referenties van gasten die de gastronomische perfectie en Michelin-sterwaardigheid van het restaurant benadrukken. De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen menu en aantal gangen. Er is ook de mogelijkheid om zelf een idee voor een ervaring voor te stellen. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat The Lemon Tree verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Lemon Tree of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Lemon Tree? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Lemon Tree het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar The Lemon Tree reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Lemon Tree

Bezoekers bekeken ook