St. Maxime

St. Maxime is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Markt 37, Grote Kerkhof 33-34 in Deventer.

Meer informatie over St. Maxime in Deventer

St. Maxime is een restaurant gelegen in historisch Deventer, met een vleugje Parijs. Het restaurant heeft een groot zonnig terras, een gezellige bar en een kleurrijk interieur. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur. Je kunt hier terecht voor lunch, hapjes, cocktails, borrels en koffie met gebak. Reserveren is mogelijk. Het team van St. Maxime is trots op hun restaurant en blijft streven naar verbeteringen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuw personeel en hebben een cadeaukaart die ook bij St. Tropez Gastrolounge gebruikt kan worden. Het restaurant is gevestigd aan de Nieuwe Markt 37 in Deventer.

Wil je weten wat St. Maxime verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Maxime of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Maxime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Maxime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar St. Maxime reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Maxime

Bezoekers bekeken ook