The Cuts Company

The Cuts Company is een Barbier gelegen aan Lange Bisschopstraat 12 in Deventer.

Meer informatie over The Cuts Company in Deventer

The Cuts Company is een moderne herensalon in Deventer die traditionele kappersbehandelingen aanbiedt, zoals een hot towel shave, lang haar, classic coupes en fades. Ze zijn gevestigd in het hart van de binnenstad en zijn ontstaan vanuit een visie die is uitgegroeid tot een fris concept. De eigenaar is zowel een kapster als een ondernemer en heeft zijn passie gevonden in het knippen. De salon nodigt mensen uit om hen te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en recente cuts. De exacte locatie en openingstijden worden niet vermeld.

Wil je weten wat The Cuts Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Cuts Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Cuts Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Cuts Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar The Cuts Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Cuts Company

Bezoekers bekeken ook