Dev the Barber

Dev the Barber is een Barbier gelegen aan Deltaplein 8 in Deventer.

Meer informatie over Dev the Barber in Deventer

Devthebarber is een kapsalon gespecialiseerd in het knippen en stylen van mannenhaar. Ze bieden zowel klassieke als moderne snitten aan en maken gebruik van de beste producten en technieken. Op de dienstenpagina van de website kunnen alle aangeboden diensten worden bekeken. Devthebarber is opgericht door Devrim Calik, die al op jonge leeftijd begon met het knippen van kapsels en baarden van vrienden en bekenden. Na vier jaar vanuit zijn ouderlijk huis te hebben gewerkt, opende hij in 2019 zijn eigen zaak aan het Deltaplein in Deventer. Devthebarber heeft meerdere jonge en ervaren kappers in dienst en streeft ernaar dat klanten zich gastvrij voelen in een informele sfeer. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zaterdag, en contactinformatie is te vinden op de website.

Wil je weten wat Dev the Barber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dev the Barber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dev the Barber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dev the Barber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Dev the Barber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dev the Barber

Bezoekers bekeken ook