Barber Shop Deventer

Barber Shop Deventer is een Barbier gelegen aan Vleeshouwerstraat 13 in Deventer.

Meer informatie over Barber Shop Deventer in Deventer

Barbershop Deventer is een traditionele barbershop waar het vak nog op ambachtelijke wijze wordt uitgevoerd. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij deze barbershop. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, wassen, gezichtsbehandelingen en scheren met exclusieve Craft.men producten. Er zijn ook speciale tarieven voor studenten en kinderen. Klanten zijn enthousiast en prijzen de kwaliteit van de kapsels en het scheren. Bij Barbershop Deventer krijg je altijd een persoonlijk adviesgesprek voordat je behandeling begint. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Het team bestaat uit ervaren barbers die streven naar tevredenheid van de klant. Volg Barbershop Deventer op social media voor inspiratie en voorbeelden van kapsels.

Wil je weten wat Barber Shop Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barber Shop Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barber Shop Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barber Shop Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Barber Shop Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barber Shop Deventer

Bezoekers bekeken ook