Barbershop de Schuur Deventer

Barbershop de Schuur Deventer is een Barbier gelegen aan Zandpoort 4 in Deventer.

Meer informatie over Barbershop de Schuur Deventer in Deventer

Barbershop De Schuur in Deventer biedt verschillende diensten aan tegen verschillende prijzen. Zo kost knippen €30,- en knippen en baard €50,-. Ook zijn er prijzen voor het bijwerken van de zijkanten, het gebruik van de tondeuse, het bijwerken van de baard, het doen van een wetshave, het trimmen van de baard, het doen van een gezichtsbehandeling en het ondergaan van een hot towel wetshave. Daarnaast biedt de barbershop ook een hoofdmassage aan voor €5,-. Bij De Schuur is het de bedoeling dat mannen zich thuis voelen en kunnen ontspannen. De barbershop is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en bevindt zich op Zandpoort 4 in Deventer.

Wil je weten wat Barbershop de Schuur Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop de Schuur Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop de Schuur Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop de Schuur Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Barbershop de Schuur Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop de Schuur Deventer

Bezoekers bekeken ook