Can Herenkapsalon

Can Herenkapsalon is een Barbier gelegen aan Rielerweg 50 in Deventer.

Meer informatie over Can Herenkapsalon in Deventer

Can Herkenkapsalon is een barbershop in Deventer die sinds 2006 een begrip is in de stad. De barbiers van Can Herkenkapsalon hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in zowel klassieke als moderne haircuts en traditioneel scheren met een open mes en een dassen scheerkwast. Bij Can Herkenkapsalon kunt u terecht voor advies over uw perfecte kapsel en/of baard. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals knippen, tondeuse, kinderen knippen, scheren met schuim deluxe, baard trimmen, contouren, harsen, natuurlijk gezichtsmasker, wassen/drogen/styling wax/gel. U kunt een afspraak maken om langs te komen bij Can Herkenkapsalon of gewoon binnenlopen. Het adres van Can Herkenkapsalon is Rielerweg 50, 7416 ZH Deventer. De openingstijden en contactinformatie zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Can Herenkapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Can Herenkapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Can Herenkapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Can Herenkapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Can Herenkapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Can Herenkapsalon

Bezoekers bekeken ook