Schoonheidssalon Salonic

Schoonheidssalon Salonic is een Schoonheidssalon gelegen aan Suze Groenewegstraat 3 in Deventer.

Meer informatie over Schoonheidssalon Salonic in Deventer

Bij Salonic kunt u terecht voor behandelingen en producten ter verbetering van uw huid. Nicole van Halle-Eilander is een gediplomeerd orthomoleculair huidspecialist en werkt alleen op afspraak, zodat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd. Salonic is aangesloten bij ANBOS en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister. Ze bieden behandelingen aan voor huidproblemen, huidverbetering en huidverzorging. Salonic kijkt verder dan alleen de buitenkant en biedt professionele behandelingen. Betaling kan contant of per pin, waarbij de voorkeur uitgaat naar betaling per pin.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Salonic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Salonic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Salonic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Salonic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Schoonheidssalon Salonic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Salonic

Bezoekers bekeken ook