Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering

Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering is een Schoonheidssalon gelegen aan Alex Roosdorpstraat 16 in Deventer.

Meer informatie over Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering in Deventer

Elze-Marie is een gecertificeerd instituut voor huidverbetering in Deventer. Ze maakt gebruik van de laatste technieken om uw huid te laten stralen. Elze-Marie is een ANBOS gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 22 jaar ervaring in huidverzorging. Bij Elze-Marie staat service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning hoog in het vaandel. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals het verwijderen van couperose, acne behandeling, bindweefselmassage, rimpelbehandeling, 50+ behandeling en huidverbetering. Daarnaast heeft ze ook de Beautyangel behandeling en een winkel met alles voor schoonheid. De openingstijden variëren per dag en op zaterdag en zondag is de salon gesloten. Voor persoonlijk contact kunt u uw naam, e-mailadres en bericht/vraag achterlaten.

Wil je weten wat Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elze-Marie schoonheidssalon en instituut voor huidverbetering

Bezoekers bekeken ook