Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy

Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy is een Schoonheidssalon gelegen aan Vonderstraat 28 in Deventer.

Meer informatie over Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy in Deventer

Depend O2, een Zweeds merk, heeft een zuurstofdoorlatende nagellak ontwikkeld die geschikt is voor schimmelnagels. In de webshop van de auteur kunnen klanten online shoppen voor gezichts-, lichaams- en voetverzorgingsproducten. Er is ook de mogelijkheid om advies te vragen en een afspraak te maken voor een huidadvies in de salon. Daarnaast zijn er diverse merken proefjes beschikbaar en kan een bestelling als cadeau worden ingepakt. Verder biedt de webshop gratis verzending aan en zijn er cadeausets verkrijgbaar. De auteur verkoopt ook shampoo bars die zelfgemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten en volledig vegan zijn. Het assortiment bevat ook deodorant zonder aluminium van het merk Loveli. Daarnaast zijn er diverse aanbiedingen en nieuwe producten beschikbaar. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangen dan een kortingscode van 10% voor de webshop. De webshop bevat ook een overzicht van alle producten, recensies en contactgegevens van de auteur. De openingstijden en klantenservice worden ook vermeld.

Wil je weten wat Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheids en pedicurepraktijk Wendy

Bezoekers bekeken ook