Droomwimpers Deventer

Droomwimpers Deventer is een Schoonheidssalon gelegen aan Keulenstraat 1, 3e verdieping in Deventer.

Meer informatie over Droomwimpers Deventer in Deventer

Dit is een samenvatting in het Nederlands van de belangrijkste feiten in de tekst hierboven. In Deventer is er een gecertificeerde PMU studio met een getalenteerde styliste. De studio biedt verschillende behandelingen op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en permanente make-up. De eigenaar van de salon heeft een grote passie voor dit vak en streeft naar aandacht, tijd en kwaliteit voor elke klant. Naast de salon is ze ook verbonden aan de officiële Fabelash Academy in Deventer. De behandelingen die worden aangeboden zijn onder andere Powderbrows, Microblading, Lipblush, Eyeliner en PMU verwijderen. De eigenaar zorgt ervoor dat elke klant tevreden de deur uit gaat en werkt met veel liefde voor het vak. Voor het maken van een afspraak kan de online agenda worden gebruikt.

Wil je weten wat Droomwimpers Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Droomwimpers Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Droomwimpers Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Droomwimpers Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Droomwimpers Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Droomwimpers Deventer

Bezoekers bekeken ook