Wax & Beauty, Wax & Brow bar

Wax & Beauty, Wax & Brow bar is een Schoonheidssalon gelegen aan Brinkgreverweg 8 in Deventer.

Meer informatie over Wax & Beauty, Wax & Brow bar in Deventer

Ze streven ernaar om klanten en medewerkers plezier te laten ervaren in het waxen. Els, de oprichtster, gelooft in rituelen en vindt geluk in de kleine dingen. Waxen is voor haar een rituele handeling. Wax & Beauty is een wax & brow bar die oog heeft voor haar klanten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals waxen en het stylen van wenkbrauwen. Je kunt online reserveren en de openingstijden zijn te vinden op hun website. Daarnaast zijn ze ook actief op Facebook, waar je meer informatie kunt vinden.

Wil je weten wat Wax & Beauty, Wax & Brow bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wax & Beauty, Wax & Brow bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wax & Beauty, Wax & Brow bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wax & Beauty, Wax & Brow bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Wax & Beauty, Wax & Brow bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wax & Beauty, Wax & Brow bar

Bezoekers bekeken ook