Face and More schoonheidssalon

Face and More schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan De Broake 7 in Bathmen.

Meer informatie over Face and More schoonheidssalon in Bathmen

Face & more Schoonheidssalon is een schoonheidssalon die zich richt op huidverbetering. Sylvia Hoegen, de eigenaresse, is sinds 1991 gediplomeerd Stivas schoonheidsspecialiste en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals microdermabrasie en fruitzuurbehandelingen, om littekens, rimpels en pigmentvlekken te verminderen en de huid te vernieuwen. Daarnaast biedt ze ook hotstone massages en harsbehandelingen aan. Voor mensen met kanker heeft ze speciale huidverzorging en ze biedt ook anti-aging behandelingen aan, zoals TransDermal Application. De salon werkt met het cosmeticamerk InspiraMed en biedt ook producten van dit merk aan voor thuisgebruik.

Wil je weten wat Face and More schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Face and More schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Face and More schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Face and More schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Face and More schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Face and More schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook