Benefit BrowBar - Deventer

Benefit BrowBar - Deventer is een Schoonheidssalon gelegen aan Lange Bisschopstraat 53 in Deventer.

Meer informatie over Benefit BrowBar - Deventer in Deventer

De Benefit Brow Bar Beauty Lounge biedt wenkbrauwtransformaties aan sinds 1976. De uitgebreid getrainde wenkbrauw-experts gebruiken een 3-staps techniek om de ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht te bepalen. Tijdens de behandeling word je volledig in de watten gelegd en krijg je advies over wenkbrauwproducten. Na afloop ontvang je een make-up touch-up met bestsellers. De Brow Bar biedt verschillende diensten aan, zoals kennismaking met de browexpert, browmapping, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen waxen, browstyling en make-up touch-up. Maak een afspraak bij de Benefit Brow Bar in een Douglas filiaal bij jou in de buurt.

Wil je weten wat Benefit BrowBar - Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Benefit BrowBar - Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Benefit BrowBar - Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Benefit BrowBar - Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Benefit BrowBar - Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Benefit BrowBar – Deventer

Bezoekers bekeken ook