Restaurant Loo

Restaurant Loo is een Restaurant gelegen aan Bettinkdijk 2 in Bathmen.

Meer informatie over Restaurant Loo in Bathmen

Restaurant Loo is gelegen in het buurtschap Loo, gelegen in de gemeente Deventer. Het restaurant heeft als inspiratie het gevoel van verbinding en betrokkenheid dat kenmerkend is voor een buurtschap. Het concept van het restaurant draait om een honingraat, wat staat voor de verbinding met lokale leveranciers uit de streek. Het restaurant biedt verschillende eetmogelijkheden, van gezellige diners tot luxe diners en feestjes met grote groepen. Daarnaast verhuren ze ook een aparte ruimte genaamd café zaal Zuid, geschikt voor diverse gelegenheden. De openingstijden van het restaurant zijn woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur, en op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat Restaurant Loo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Loo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Loo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Loo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant Loo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Loo

Bezoekers bekeken ook