Pedicure MJ Bennink

Pedicure MJ Bennink is een Nagelstudio gelegen aan Gele Lis 7 in Deventer.

Meer informatie over Pedicure MJ Bennink in Deventer

In deze tekst wordt informatie gegeven over Medisch Pedicure M.J. Bennink. Ze heeft haar opleiding tot Medisch Pedicure op MBO4 niveau behaald en is sinds juni 2013 werkzaam als Medisch Pedicure. Haar meerwaarde zit vooral in het kunnen signaleren van problemen en hier adequaat op reageren. Ze is ook gediplomeerd pedicure met aantekening voor Diabetische- en Reumatische Voet. Ze heeft regelmatig bijscholingen en lezingen bijgewoond om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van voeten. Ze is aangesloten bij branchevereniging Provoet en ingeschreven bij het Kwaliteits Register voor Pedicures. Haar praktijk is goed bereikbaar en voorzien van moderne apparatuur. Ze kan helpen bij voet- en nagelproblemen, maar ook bij verzorging van de voeten. Ze kan advies geven over verzorging en schoenen en indien nodig doorverwijzen naar een huisarts of podotherapeut. Daarnaast heeft ze contracten afgesloten met podotherapiepraktijken in Deventer om diabeten goed te kunnen helpen.

Wil je weten wat Pedicure MJ Bennink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure MJ Bennink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure MJ Bennink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure MJ Bennink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Pedicure MJ Bennink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure MJ Bennink

Bezoekers bekeken ook