Jamoni

Jamoni is een Nagelstudio gelegen aan Vestdijkgaarde 69 in Deventer.

Meer informatie over Jamoni in Deventer

Jamoni is een gezellige en exclusieve nagelstudio, waar eigenaresse Jacqueline Lorijn op vakkundige wijze uw handen verzorgt en kunstnagelbehandelingen verricht. Toen de nagelstudio aan huis te klein werd, besloot Lorijn een pand te huren en begon ze ook met het geven van opleidingen namens Florence Beauty and Nails. Dit instituut is een van de toonaangevende opleidingsinstituten en groothandels voor nagel- en wimperstyling in Nederland. Voor meer informatie kunt u de prijslijst bekijken of het werk van Lorijn op Instagram volgen. De nagelstudio bevindt zich op Vestdijkgaarde 69 in Deventer en u kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)6 50 21 24 04 of via e-mail jamoni@live.nl.

Wil je weten wat Jamoni verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jamoni of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jamoni? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jamoni het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Jamoni reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jamoni

Bezoekers bekeken ook