Studio Peggy

Studio Peggy is een Nagelstudio gelegen aan Doornenburg 513 in Deventer.

Meer informatie over Studio Peggy in Deventer

Bij deze salon worden verschillende diensten aangeboden, zoals nagelbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen, wimperlift en microdermabrasie. Voor nagels kan er gekozen worden uit verschillende producten en stijlen. Een nieuwe set nagels kost tussen de €60,50 en €63,50, terwijl het bijwerken van nagels tussen de €40,50 en €43,50 kost. Bij de wenkbrauwbehandeling worden de wenkbrauwen geverfd met henna en daarna geharst, geknipt en geëpileerd. Deze behandeling kost €32,50. Bij de wimperlift worden de natuurlijke wimpers gelift en kan er gekozen worden om ze ook te verven. De prijs voor een lash lift inclusief verven is €32,50 en exclusief verven is €27,50. Bij one by one lashes worden er wimperextensions op elke natuurlijke wimperhaar geplaatst. Een nieuwe set hiervan kost €50,-. Tot slot wordt er microdermabrasie aangeboden, een mechanische peeling die de huid verbetert. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om de eerste vier weken wekelijks een behandeling in te plannen, daarna wordt dit afgebouwd. Een microdermabrasiebehandeling kost €60,- per keer.

Wil je weten wat Studio Peggy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Peggy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Peggy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Peggy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Studio Peggy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Peggy

Bezoekers bekeken ook