Voetzorg Deventer

Voetzorg Deventer is een Nagelstudio gelegen aan Oudegoedstraat 49 in Deventer.

Meer informatie over Voetzorg Deventer in Deventer

Voetzorg Deventer is een pedicurepraktijk die gespecialiseerd is in het verzorgen van uw voeten. De pedicure kan helpen bij verschillende voetproblemen, zoals eelt, likdoorns, kloven, ingegroeide teennagels en kalknagels. Daarnaast biedt de praktijk ook voetverzorging voor mensen met reuma of diabetes. Er is ook de mogelijkheid voor cosmetische behandelingen, zoals het aanbrengen en verwijderen van gel nagellak. De pedicure komt bij u aan huis, tenzij u buiten de centrum regio van Deventer woont. De praktijk is aangesloten bij Provoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Helaas kunnen er momenteel geen nieuwe klanten worden ingepland vanwege drukte.

Wil je weten wat Voetzorg Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetzorg Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetzorg Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetzorg Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Voetzorg Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetzorg Deventer

Bezoekers bekeken ook