Uw Voetverzorgster

Uw Voetverzorgster is een Nagelstudio gelegen aan Wezenland 538 in Deventer.

Meer informatie over Uw Voetverzorgster in Deventer

Bij Uw Voetverzorgster kunt u terecht voor cosmetische voetbehandelingen. De gediplomeerde pedicure en geregistreerd lid van Provoet biedt een breed scala aan professionele behandelingen. Op de website vindt u een prijslijst en kunt u controleren of u in aanmerking komt voor vergoeding. Daarnaast kunt u ook meer informatie vinden over de praktijk en de achtergrond van de pedicure. Pedicure wordt alleen vergoed vanuit de basisverzekering bij diabetes, maar er zijn ook vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering bij andere voetproblemen. Jolanda, de eigenaar van Uw Voetverzorgster, is sinds 2016 pedicure en biedt naast behandelingen in haar praktijk aan huis ook ambulante behandelingen aan voor cliënten die slecht ter been zijn. Ze is ook een vakbekwaam nagelstylist en biedt diverse behandelingen aan voor nagels en handen. Op de website vindt u alle contactgegevens en kunt u meer informatie vinden over de behandelingen, specialisaties, prijzen, verzorgingstips, veel gestelde vragen, privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Uw Voetverzorgster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Voetverzorgster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Voetverzorgster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Voetverzorgster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Uw Voetverzorgster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Voetverzorgster

Bezoekers bekeken ook