IJsselland Pedicure

IJsselland Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Anne Franklaan 39 in Deventer.

Meer informatie over IJsselland Pedicure in Deventer

IJsselland Pedicure in Deventer is een landelijk erkende pedicure die u kan helpen om uw voeten in topconditie te houden. Ze bieden diverse (medische) voetbehandelingen en hebben ook verschillende voetproducten beschikbaar. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur, op woensdag van 08.00 tot 18.00 uur. Het bedrijf is aangesloten bij ProVoet en ProCert, en zij hebben het lidnummer 313688 en het KvK-nummer 60914637. U kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer 06-14168881 of via e-mail op info@ijssellandpedicure.nl.

Wil je weten wat IJsselland Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsselland Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsselland Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsselland Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar IJsselland Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsselland Pedicure

Bezoekers bekeken ook