Nieuwe voorgangers Apostolisch Genootschap in Deventer

Deventer - Vanaf zondag 4 februari zijn Marjolein IJkema en Hans Bleijerveld de nieuwe voorgangers van het Apostolisch Genootschap aan de Schurenstraat 8a/hoek Hoge Hondstraat in Deventer. De voorgangers zijn net als de andere geestelijk verzorgers een vrijwilliger uit de plaatselijke gemeenschap. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden Marjolein en Hans aangesteld door Marten van der Wal. Hij is samen met Nanda Ziere landelijk voorganger van het Apostolisch Genootschap.

Marjolein en Hans werken vanuit hun rol als voorganger met een gezamenlijk standpunt. "Wij willen samen met iedereen die daar behoefte aan heeft een plek creëren om even stil te kunnen staan bij "wie ben ik" en "hoe haal ik het beste in mijzelf en in anderen naar boven". De zoektocht naar deze vragen kan een ieder sterker maken in het dagelijks leven."

Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap biedt ruimte aan religieus-humanistische zingeving. Het is een open, levensbeschouwelijke, vrijzinnige organisatie die ook samenwerkt met andere organisaties. In het gebouw aan de Schurenstraat worden op regelmatige basis onder andere gesprekken, lezingen en thema-ontmoetingen georganiseerd. Daarbij is er altijd veel aandacht voor actuele levensvragen en wordt gezocht naar inspiratie om bewust en liefdevol te leven en elkaar nabij te zijn. Op deze manier willen de religieus humanisten bijdragen aan een duurzame wereld waar mensen met compassie en solidair samenleven.

De dienst op zondagochtend is altijd vrij toegankelijk (aanvang 10:00u). Op www.apgen.nl/deventer kunt u meer lezen over onze activiteiten en aanvangstijden.

Lees het volledige artikel bij Linda Goris-Bruinenberg.

Laat dit artikel viral gaan in Deventer, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDeventergids.nl
Redactie deDeventergids.nl

Nieuws door Linda Goris-Bruinenberg. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Nieuwe voorgangers Apostolisch Genootschap in Deventer

Gerelateerde berichten