Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer is een Museum gelegen aan Brink 47 in Deventer.

Meer informatie over Speelgoedmuseum Deventer in Deventer

Het Speelgoedmuseum Deventer is het meest speelse museum van Nederland. Het museum heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland en de topstukken zijn te zien in twee historische koopmanshuizen uit de Hanzetijd. Het museum laat zien dat speelgoed niet alleen vermakelijk is, maar ook veel kan vertellen over onszelf. Er zijn verschillende activiteiten te doen, zoals een speels dagje uit, spelen in de jaren '80, tijd voor ontspanning en een buitenspeelroute. Een van de topstukken in de collectie is de blikken tekenclown van Phillip Vielmetter uit 1897. Het museum is toegankelijk voor iedereen en er worden verschillende praktische informatie gegeven, zoals toegangsprijzen, openingstijden en bereikbaarheid. Er is ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven.

Wil je weten wat Speelgoedmuseum Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speelgoedmuseum Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speelgoedmuseum Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speelgoedmuseum Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Speelgoedmuseum Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speelgoedmuseum Deventer

Bezoekers bekeken ook