YuMe Boreelplein

YuMe Boreelplein is een Sushirestaurant gelegen aan Boreelplein 52 in Deventer.

Meer informatie over YuMe Boreelplein in Deventer

YuMe Sushi & Grill is een Japans restaurant in Deventer. Naast sushi bieden ze ook vlees- en visgerechten aan, zoals grill-, wok- en frituurgerechten. Het restaurant heeft een licht, fris en trendy interieur en een terras. Ze werken met het All You Can Eat concept, waarbij je twee uur lang onbeperkt kunt kiezen uit meer dan honderd Japanse gerechten. Ze hebben ook een vestiging in Apeldoorn. Je kunt het menu bekijken en direct reserveren via de website of telefonisch. De openingstijden voor lunch en diner zijn beschikbaar.

Wil je weten wat YuMe Boreelplein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YuMe Boreelplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YuMe Boreelplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YuMe Boreelplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar YuMe Boreelplein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YuMe Boreelplein

Bezoekers bekeken ook