Sushi by Me

Sushi by Me is een Sushirestaurant gelegen aan Brink 35 in Deventer.

Meer informatie over Sushi by Me in Deventer

Dit is een samenvatting van een tekst over een sushi, grill & chill restaurant in Deventer genaamd "Sushi by me". In het restaurant kunt u voor een vast bedrag onbeperkt genieten van overheerlijke Japanse specialiteiten. U kunt kiezen uit vele vers bereide gerechten in het all you can eat restaurant. Het is nu ook mogelijk om online te reserveren. Daarnaast biedt het restaurant ook take away en bezorgservice aan. Als u liever thuis wilt genieten van de sushi, kunt u uw bestelling laten bezorgen. Voor meer informatie hierover kunt u op de website kijken. Het restaurant biedt ook Bento Boxen aan en is actief op social media onder de naam "@sushi.by.me". Het restaurant heeft ook een pagina op Akas.nl en daar kunt u de openingstijden vinden.

Wil je weten wat Sushi by Me verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi by Me of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi by Me? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi by Me het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sushi by Me reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi by Me

Bezoekers bekeken ook