SHABU to go Deventer

SHABU to go Deventer is een Sushirestaurant gelegen aan Karel de Groteplein 11 in Deventer.

Meer informatie over SHABU to go Deventer in Deventer

SHABU To Go Deventer is een restaurant dat dagverse sushi serveert, gemaakt met de beste kwaliteit ingrediënten. Naast sushi bieden ze ook poké bowls, side dishes en finger food aan. Voor grote groepen is er de mogelijkheid om sushi voordeelboxen te bestellen, inclusief vegetarische opties. Daarnaast biedt SHABU To Go catering aan op locatie en is er de optie om de sushi te laten bezorgen of af te halen. De openingstijden zijn elke dag van 15:45 tot 22:00 uur. Bezorgtijden zijn van 16:15 tot 21:45 uur.

Wil je weten wat SHABU to go Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SHABU to go Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SHABU to go Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SHABU to go Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar SHABU to go Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SHABU to go Deventer

Bezoekers bekeken ook