Trinibra Sushibar

Trinibra Sushibar is een Sushirestaurant gelegen aan Golstraat 6 in Deventer.

Meer informatie over Trinibra Sushibar in Deventer

Trinibra Sushibar is een restaurant in Deventer dat in 2014 is opgericht door Vanessa Pontes de Souza. Het restaurant biedt een combinatie van Latijns-Amerikaanse en mediterrane gerechten met een Aziatische twist. Het menu bestaat uit vlees-, vis- en zeevruchten gerechten. Trinibra staat bekend om het streven naar culinaire innovatie en biedt onder andere het Omakase Deluxe menu aan. Daarnaast heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart, exotische cocktails en een selectie van zeven sakes die perfect passen bij het Omakase Deluxe menu. Trinibra heeft ook een oesterbar waar je verschillende soorten oesters kunt proberen, samen met champagne en kaviaar. Het restaurant biedt ook verschillende menu-opties, zoals sushi, fingerfood en warme gerechten om te delen. Reserveren kan via de website.

Wil je weten wat Trinibra Sushibar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trinibra Sushibar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trinibra Sushibar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trinibra Sushibar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Trinibra Sushibar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trinibra Sushibar

Bezoekers bekeken ook