Verschuur Fietsen

Verschuur Fietsen is een Fietsenmaker gelegen aan Worp 67 in Deventer.

Meer informatie over Verschuur Fietsen in Deventer

Bij Ard kun je terecht voor zowel nieuwe fietsen als fietsen met ervaring. Ze hebben een winkel in Deventer die geopend is van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur. Tijdens de vakantieperiode van 19 september tot en met 3 oktober zijn ze gesloten. Ard biedt ook de mogelijkheid om oude fietsen een nieuw leven te geven door ze op te knappen. Daarnaast verkopen ze handgemaakte tassen van Clarijs en hebben ze verschillende modellen fietsen, zoals de Contoura randonneur en trekking fietsen. Ze maken ook de sterkste wielen met de hand en hebben een demo Azor opoefiets en Donkey trailersn vervoersoplossing. Verder verkopen ze nieuwe e-bikes van Shimano en Bavang en oerdegelijke stadsfietsen van Azor die je zelf kunt samenstellen. Op bijna elke fiets in de winkel is korting van toepassing vanwege de opruiming. Ze bieden ook een ombouwset met Pendix edrive middenmotor.

Wil je weten wat Verschuur Fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verschuur Fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verschuur Fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verschuur Fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Verschuur Fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verschuur Fietsen

Bezoekers bekeken ook