Steven's bike service

Steven's bike service is een Fietsenmaker gelegen aan Van der Waalsstraat 35 in Deventer.

Meer informatie over Steven's bike service in Deventer

Steven's bike service is de mountainbike specialist van Deventer en omstreken. Steven heeft al sinds 2013 ervaring als professional in het vak en hij doet onderhoud en reparatie van alle merken mountainbikes. Hij heeft liefde voor de fiets en zorgt met passie voor het onderhoud en reparatie van jouw mountainbike. Daarnaast is zijn werkplaats groen en duurzaam, met onder andere eigen zonnepanelen en biologisch afbreekbare producten. Steven is dealer van verschillende merken, zoals Shimano, Sram, Muc-Off, Squirt, Rockshox, Fox en AGU. Hij kent alle mtb-routes rondom Deventer als geen ander en kan je dus het beste advies geven. Neem contact op met Steven's bike service voor onderhoudsbeurten en bekijk zijn blogs voor meer informatie over algemeen onderhoud, het wassen van je fiets en het onderhoud van de ketting, remmen en fork/demper/dropper.

Wil je weten wat Steven's bike service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steven's bike service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steven's bike service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steven's bike service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Steven's bike service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steven’s bike service

Bezoekers bekeken ook