Tactory

Tactory is een Fietsenmaker gelegen aan Emdenstraat 9c in Deventer.

Meer informatie over Tactory in Deventer

Tactus Verslavingszorg is een specialist op het gebied van verslavingszorg. Verslavingsproblemen komen vaak voor en worden vaak verborgen achter andere problemen. Het is belangrijk om te weten dat hier geen schaamte voor hoeft te zijn en dat het goed te behandelen is. Tactus heeft veel kennis en biedt een breed scala aan hulp om mensen te helpen, omdat het samen wel lukt. Een belangrijk aspect van de behandeling is dat er geen wachttijd is bij een 100% online behandeling. Dit betekent dat mensen op hun eigen tempo en op momenten dat het hen uitkomt, hun leven, gebruik en gewoontes weer in balans kunnen krijgen. Tactus biedt ook hulp en advies aan verschillende professionals en organisaties die betrokken zijn bij de hulpverlening aan mensen met verslavingsproblemen. Daarnaast heeft Tactus een agenda, nieuwssectie, ervaringsverhalen en een kennisplein.

Wil je weten wat Tactory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tactory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tactory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tactory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tactory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tactory

Bezoekers bekeken ook