Fietselarij

Fietselarij is een Fietsenmaker gelegen aan Schoolstraat 4a in Bathmen.

Meer informatie over Fietselarij in Bathmen

De Fietselarij in Bathmen is een fietsenwinkel en fietsenmaker die zich richt op kwaliteit en persoonlijke service. Ze hebben een gevarieerd aanbod aan nieuwe en tweedehands fietsen, waarvoor het handig is om de winkel te bezoeken voor het actuele aanbod. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring in onderhoud en reparaties van fietsen en beschikken ze over een erkend E-Bike monteur. Ook bieden ze fietsverhuur aan tegen scherpe tarieven. De contactgegevens van Fietselarij zijn: Schoolstraat 4a, 7437 AE Bathmen, telefoonnummer 0644708044 en e-mailadres info@fietselarij.nl. De openingstijden worden niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Fietselarij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietselarij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietselarij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietselarij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Fietselarij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietselarij

Bezoekers bekeken ook