Vanter Bouw

Vanter Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Tartustraat 4-A in Deventer.

Meer informatie over Vanter Bouw in Deventer

Vanter is een fullservice bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in verbouwingen, renovaties, onderhoudswerk en nieuwbouwprojecten. Ze kunnen uw zolder omtoveren tot extra woonruimte, uw badkamer verbouwen tot een beautyfarm en uw woonkamer vergroten met een uitbouw. Daarnaast bieden ze deeloplossingen zoals kozijnen, wanden en plafonds op maat. Ze hebben ook experts zoals timmerlieden, tegelzetters, elektriciens en glaszetters beschikbaar. U kunt uw wensen kenbaar maken en een vrijblijvende offerte ontvangen. Vanter heeft verschillende afdelingen, waaronder een ontwerp- en planningsbureau, elektrotechniek en installatie, constructie, hout en staal, en een zagerij. Klanten zijn enthousiast over de kwaliteit en netheid van het werk van Vanter.

Wil je weten wat Vanter Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vanter Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vanter Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vanter Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Vanter Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vanter Bouw

Bezoekers bekeken ook