PHB Deventer B.V.

PHB Deventer B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Duurstedeweg 4 in Deventer.

Meer informatie over PHB Deventer B.V. in Deventer

PHB Deventer is een bouwbedrijf dat zich richt op duurzaam bouwen met respect voor mens, milieu en omgeving. Ze hebben ruim 100 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in het bouwtraject voor verschillende opdrachtgevers, zoals overheden, corporaties, commerciële beleggers, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. PHB Deventer is zich bewust van de invloed van haar activiteiten op mens en omgeving en streeft naar duurzaam ondernemen. Ze hebben een team van medewerkers met verschillende expertises en bieden een 24-uursservice voor hun vaste klanten. Op de website kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van PHB Deventer.

Wil je weten wat PHB Deventer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PHB Deventer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PHB Deventer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PHB Deventer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar PHB Deventer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PHB Deventer B.V.

Bezoekers bekeken ook