John Kuiper Holding B.V.

John Kuiper Holding B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Roermondstraat 11 in Deventer.

Meer informatie over John Kuiper Holding B.V. in Deventer

De Haan Deventer is een bouwbedrijf en timmerfabriek dat al meer dan 300 jaar werkzaam is op het gebied van verbouw, nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ze hebben expertise in het renoveren en restaureren van monumentale panden en prefabbouw. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te ontzorgen en werkt samen met hen om de beste resultaten te behalen. Ze nodigen geïnteresseerden uit voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat ze voor hen kunnen betekenen. De Haan Deventer beschikt over een eigen timmerfabriek waar ze ambachtelijk timmerwerk kunnen leveren, zoals ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen en prefab wanddelen. Ze zijn trots op hun projecten en hebben een KvK-nummer en BTW-nummer.

Wil je weten wat John Kuiper Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John Kuiper Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John Kuiper Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John Kuiper Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar John Kuiper Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John Kuiper Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook