PakeenVakman Deventer

PakeenVakman Deventer is een Bouwbedrijf gelegen aan Ruysdaelstraat 33 in Deventer.

Meer informatie over PakeenVakman Deventer in Deventer

‘Pak een Vakman’ is een organisatie die vakmensen en (bouw)bedrijven met elkaar verbindt. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het maken van offertes, het werken voor bedrijven, het werken als agent en het werken als vakman. (Bouw)bedrijven die kiezen voor ‘Pak een Vakman’ kunnen rekenen op vakmanschap en efficiënte communicatie. De vakmannen beschikken over de nodige gereedschappen en materialen, waardoor ze kosten kunnen besparen. Als agent bij ‘Pak een Vakman’ bemiddel je tussen vakmensen en bedrijven, en werf je ook zelf potentiële opdrachtgevers en vakmensen. De meeste agenten werken als zelfstandig ondernemer en maken gebruik van de faciliteiten van ‘Pak een Vakman’. Mensen die stage willen lopen of op kantoor willen werken bij ‘Pak een Vakman’ kunnen het contactformulier invullen.

Wil je weten wat PakeenVakman Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PakeenVakman Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PakeenVakman Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PakeenVakman Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar PakeenVakman Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PakeenVakman Deventer

Bezoekers bekeken ook