Plantador

Plantador is een Bouwbedrijf gelegen aan Zwolseweg 416 in Deventer.

Meer informatie over Plantador in Deventer

Plantador is een bedrijf in Deventer dat gespecialiseerd is in ecologisch bouw- en tuinwerk. Ze bieden diensten aan op het gebied van timmer- en kluswerk, verbouwing, renovatie, meubelbouw, elektriciteit en loodgieterswerk. Het bedrijf werkt vanuit een duurzaam perspectief en hecht veel waarde aan goede communicatie, planning en coördinatie. Daarnaast ontwerpen ze tuinen vanuit een ecologisch perspectief, waarbij ze inspiratie halen uit de natuur en het werk van tuinarchitecten zoals Piet Oudolf. Het bedrijf is geregistreerd onder de naam Plantador en wordt geleid door Alex Kamphuis. Ze zijn te bereiken via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Plantador verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plantador of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plantador? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plantador het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Plantador reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plantador

Bezoekers bekeken ook