Van Wijnen Deventer

Van Wijnen Deventer is een Bouwbedrijf gelegen aan Visbystraat 5 in Deventer.

Meer informatie over Van Wijnen Deventer in Deventer

Vanuit de vestiging in Deventer werkt Van Wijnen aan het ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren van leef-, werk- en zorgomgevingen in en rondom Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ze werken voor diverse opdrachtgevers, zoals corporaties, investeerders, gemeenten en ziekenhuizen. Voor vastgoedbeheer en vragen over recreatiebouw kun je ook terecht bij Van Wijnen in Deventer. Het team bestaat uit bevlogen vakmensen die betrokken zijn en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Samenwerken met Van Wijnen Deventer betekent dat jouw wens altijd het uitgangspunt is. Het team bestaat onder andere uit de vestigingsdirecteur, adjunct directeur, commercieel manager en ontwikkelingsmanager. Voor vacatures kun je een kijkje nemen op de website van Van Wijnen.

Wil je weten wat Van Wijnen Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Wijnen Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Wijnen Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Wijnen Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Van Wijnen Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Wijnen Deventer

Bezoekers bekeken ook