Kamphuis Bouw & Verbouw

Kamphuis Bouw & Verbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Bernard Zweersstraat 51 in Deventer.

Meer informatie over Kamphuis Bouw & Verbouw in Deventer

Kamphuis Bouw & Verbouw is een bouwbedrijf dat zowel zakelijke als particuliere klanten een compleet pakket aanbiedt op het gebied van bouw en verbouwing. Ze zijn gespecialiseerd in het betegelen van badkamers en toiletten, het stucen van muren, het realiseren van nieuwe badkamers en toiletten en het renoveren van deze ruimtes. Bij een vrijblijvend gesprek krijgt u een duidelijke en heldere offerte. De planning wordt strikt nageleefd en de werkzaamheden worden netjes afgerond. Bij oplevering wordt er samen met de klant een grondige eindcontrole gedaan. Mocht er toch iets zijn waar de klant niet tevreden over is, dan kan er contact worden opgenomen om het naar tevredenheid op te lossen. Kamphuis Bouw & Verbouw staat voor kwaliteit, zekerheid, duurzaamheid en betrokkenheid bij uw projecten. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met Kamphuis Bouw & Verbouw.

Wil je weten wat Kamphuis Bouw & Verbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kamphuis Bouw & Verbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kamphuis Bouw & Verbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamphuis Bouw & Verbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kamphuis Bouw & Verbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kamphuis Bouw & Verbouw

Bezoekers bekeken ook