Topwave

Topwave is een Softwarebedrijf gelegen aan Chris Lebeaustraat 4 in Deventer.

Meer informatie over Topwave in Deventer

Topwave is een softwarebedrijf dat innovatieve en betrouwbare software biedt om retail organisaties te transformeren. Ze geloven dat met de juiste tools en technologie geen grenzen zijn aan wat een retailer kan bereiken. Ze hebben een productinformatie management systeem genaamd Atlas, dat het verkoopproces ondersteunt door het faciliteren van productinformatie. Het systeem zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste kanaal wordt gebruikt, zoals een webshop, stenen winkel of gedrukte catalogus. Topwave is ook bezig met de ontwikkeling van Compass, een point of sale-oplossing voor afnemers om klanten in de winkel te laten betalen met contant geld en/of pinbetalingen. Ze bieden ook nieuwsbrieven en blogs aan om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten en ontwikkelingen.

Wil je weten wat Topwave verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topwave of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topwave? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topwave het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Topwave reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topwave

Bezoekers bekeken ook