iSee iKnow B.V.

iSee iKnow B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Hendrick de Keyserlaan 12 in Deventer.

Meer informatie over iSee iKnow B.V. in Deventer

ISee iKnow is een e-learning software die organisaties helpt om onbenutte kennis van medewerkers te benutten. Ze bieden e-learning op maat aan, waarbij medewerkers een eigen leertraject volgen en managers toegang hebben tot een dashboard om de voortgang te volgen. Het vergroten van het zelflerend vermogen van de organisatie is belangrijk, aangezien minder dan 10% van de kennis van werknemers wordt aangeleerd tijdens formele trainingen. Het niet optimaal benutten van kennis leidt tot lagere productiviteit en faalkosten. Veel bedrijven zien leren als een noodzakelijk kwaad en herkennen problemen op dit gebied niet als een kennis- of leerprobleem. ISee iKnow biedt een oplossing door kennislacunes snel te registreren en om te zetten in lesstof, getraind en geborgd. Het systeem kan in een halve dag worden ingericht en kan zowel lokaal als decentraal worden gebruikt. Het heeft een jarenlange staat van dienst en de agenten van iSee iKnow zorgen voor een soepele implementatie ter plaatse.

Wil je weten wat iSee iKnow B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iSee iKnow B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iSee iKnow B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iSee iKnow B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar iSee iKnow B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iSee iKnow B.V.

Bezoekers bekeken ook