Easion: safe, simple and secure

Easion: safe, simple and secure is een Softwarebedrijf gelegen aan Munsterstraat 26 in Deventer.

Meer informatie over Easion: safe, simple and secure in Deventer

Easion is een online enquêteplatform dat wordt gebruikt door professionele organisaties om veilig en eenvoudig data te verzamelen. Het platform biedt de mogelijkheid om vragenlijsten te maken, data te verzamelen en te analyseren of te exporteren. Op dit moment is alleen de 'Enterprise' versie beschikbaar, waarbij de vragenlijst wordt gemaakt in een Itembank. Er wordt gewerkt aan een nieuwe versie genaamd EasionX, die gebruiksvriendelijker zal zijn. EasionX kan complexe vragenlijsten aan en wordt gebruikt door hogescholen, gemeenten, verzekeraars, universiteiten en onderzoeksbureaus. Op dit moment is het platform voornamelijk geschikt voor professionele organisaties en ervaren onderzoekers. EasionX is veilig en betrouwbaar en kan worden gebruikt voor verkiezingen, gezondheidsonderzoeken en periodieke uitvragen. Het platform is nog in ontwikkeling en zal naar verwachting geschikt zijn voor consumenten en kleine bedrijven vanaf juli 2022.

Wil je weten wat Easion: safe, simple and secure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Easion: safe, simple and secure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Easion: safe, simple and secure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Easion: safe, simple and secure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Easion: safe, simple and secure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Easion: safe, simple and secure

Bezoekers bekeken ook