2 Monkeys

2 Monkeys is een Softwarebedrijf gelegen aan Geert Grootestraat 1 in Deventer.

Meer informatie over 2 Monkeys in Deventer

2 Monkeys is een Nederlandse casual gameontwikkelaar gevestigd in Deventer, Nederland. Ze creëren en publiceren mobiele games voor Android en iOS die door miljoenen mensen over de hele wereld en van alle leeftijden worden gespeeld. Hun doel is om hoogwaardige games te blijven maken die de beste in hun soort zijn en hun gebruikers gelukkig maken. Het team van 2 Monkeys bestaat uit enthousiaste professionals die continu bezig zijn met het verbeteren van hun games en het creëren van nieuwe. Ze werken in een open en vriendelijke omgeving waar individuele vrijheid en verantwoordelijkheid worden gekoesterd. Ze werken nauw samen met designers, softwareontwikkelaars, Google en advertentienetwerken om succesvolle games te kunnen creëren. Ook bieden ze studenten de mogelijkheid om stage te lopen bij het bedrijf, ongeacht of ze programmeur, marketingstudent of designer zijn.

Wil je weten wat 2 Monkeys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2 Monkeys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2 Monkeys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2 Monkeys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar 2 Monkeys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2 Monkeys

Bezoekers bekeken ook