Tobias Krone - Personal Training Deventer

Tobias Krone - Personal Training Deventer is een Personal trainer gelegen aan Kamperstraat 24 in Deventer.

Meer informatie over Tobias Krone - Personal Training Deventer in Deventer

Tobias Krone is een personal trainer in Deventer die maatwerk biedt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Hij biedt diensten zoals Personal Training, Kettlebell Groepsles, Small Group Training, Bedrijfsfitness en Mylogenics. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreekt hij jouw doelen en stelt hij een op maat gemaakt trainingsprogramma op. Tobias houdt tijdens de training jouw resultaten bij en geeft advies over houding en gezondheid. Hij zorgt voor een goede begeleiding en zorgt ervoor dat je aan het einde van de training voldaan bent. De kosten voor een personal trainer variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals het doel van de training en de frequentie. Een personal trainer helpt bij het bereiken van verschillende doelen en biedt zowel fysieke als mentale ondersteuning. Trainen met een personal trainer betekent dat alle aandacht naar jou gaat en de training wordt aangepast aan jouw doelen. Hoewel er geen officieel diploma nodig is om personal trainer te worden, wordt het sterk aanbevolen om cursussen te volgen en diploma's te behalen.

Wil je weten wat Tobias Krone - Personal Training Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tobias Krone - Personal Training Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tobias Krone - Personal Training Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tobias Krone - Personal Training Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tobias Krone - Personal Training Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tobias Krone – Personal Training Deventer

Bezoekers bekeken ook