Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach)

Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach) is een Personal trainer gelegen aan Frans Halsstraat 57 in Deventer.

Meer informatie over Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach) in Deventer

Bij FitSupport Deventer hebben ze nu truien en t-shirts in hun assortiment. De t-shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn geschikt om in te sporten. De truien hebben een capuchon en zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Deze kledingstukken blijven mooi in model en verkleuren niet als ze zorgvuldig gewassen worden. FitSupport Deventer biedt ook ondersteuning aan mensen die bepaalde doelen hebben en graag een steuntje in de rug willen. Er kan een afspraak worden gemaakt om meer informatie te krijgen.

Wil je weten wat Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Support (Personal Trainer, Bootcamp, Voeding- en lifestyle coach)

Bezoekers bekeken ook